Er du på udkig efter en energibesparende og effektiv måde at opvarme huset? Så kan en varmepumpe muligvis være den rette investering til din bolig, virksomhed eller sommerhus.

Hos Nymann VVS er vi autoriseret VVS'er, der kan hjælpe dig med alle typer af VVS arbejde, og har mange års erfaring og ekspertise indenfor bl.a. varmepumper. Derfor kan vi stå for både montering, installering og service uanset om det er luft til luft - eller luft til vand varmepumpe. 

Vi er KMO autoriseret, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde. 

Derfor skal du vælge en varmepumpe

  • Reducerer varmeregningen
  • Er en miljøvenlig løsning, der skåner miljøet
  • Kræver minimal vedligeholdelse

Varmepumper overfører energi ind i huset, der benyttes til at opvarme boligen. Pumpen kan afgive mere varme end strømmængden der anvendes, og er derfor både en miljøvenlig og økonomisk besparende løsning, der kan reducere varmeudgifterne betydeligt. 

Kontakt os for at få et tilbud

Vi tilbyder flere forskellige varmepumper

Når du skal vælge en varmepumpe findes der flere forskellige muligheder med forskellige egenskaber og fordele. Nogle af de mest kendte og anvendte varmepumper er luft til luft - og luft til vand varmepumper. 

Er du i tvivl om hvilken løsning, der egner sig bedst til dit hus, så kan du få mere information om de to typer herunder, og ellers står vi også klar til at vejlede dig. 

  • Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe er fleksibel, da den ikke er afhængig af den eksisterende varmeinstallation og derfor kan den installeres i alle huse. 
Denne type varmekilde trækker luft udefra og ind, hvorefter luften omdannes til en varme, der bliver spredt ud i rummene til opvarmning af boligen. 

  • Luft til vand varmepumper 

En luft til vand varmepumpe kan ligesom et jordvarmeanlæg både benyttes til at opvarme boligen og brugsvandet. Så modsat luft til luft pumpen kan denne udover at opvarme boligen, også opvarme vandet i vandhanen. Luft til vand kan også opvarme boligen gennem radiatorer og gulvvarme, hvilket en luft til luft ikke kan. 

Interesseret i en varmepumpe? Ring og hør mere i dag

Overvejer du at investere i en varmepumpe, eller har du spørgsmål til os? Så er du velkommen til at kontakte os uforpligtende for mere information. Vi udarbejder naturligvis også gerne et godt tilbud til dig ved interesse for dette.

Ring til os og hør mere allerede i dag på telefon 41 33 34 44, send os en besked via kontaktformularen eller til vores mail rene@nymann-vvs.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Vi holder til i Svendborg, men kører ud og hjælper vores kunder med VVS arbejde rundt omkring i Faaborg, Ringe, Nyborg og omkringliggende områder på Fyn.  

Ring allerede i dag og hør mere