Når du skal have udfører nye VVS-installationer i din bolig, er det et krav ifølge loven, at du skal have en ekspert på området til at hjælpe dig på vej. Det kan bl.a. være afløbs- og vandinstallationer til f.eks. håndvasken i køkkenet eller på badeværelset, som du selvfølgelig ikke kan undvære.

Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde i forbindelse med dit nybyggeri. 
Når du vælger at bygge selv, er det vigtigt, der er styr på VVS-installationerne. Det er her at vi kommer ind i billedet.

Vi kan hjælpe dig med et hav af forskellige opgaver som for eksempel ordentlig ventilation på badeværelset samt korrekte VVS-installationer i hele huset. 

Vi klarer alt VVS-arbejde i forbindelse med renovering af badeværelset og renovering af køkkenet. Derudover kan vi selvfølgelig også foretage renovering af alle de øvrige VVS-installationer i huset, samt klare udskiftning af husets varmeanlæg og indlægning af gulvvarme. Så skal du renovere dit hus og mangler en erfaren VVS’er, så er du kommet  til det rigtige sted.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du sikrer, der er ordentlige VVS-installationer i dit nybyggeri eller renoveringsprojekt? 

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på dine vvs-installationer i dit nybyggeri eller renoveringsprojekt.

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud